Vi tilbyder Webservice

Som designer arbejder Jeg for at opdatere og optimere Deres hjemmeside, med alle former for styling af alle detaljer!

Jeg tilbyder alle former for photoshop billedbehandling og basis HTML5 bootstrap computersprog, der bruges til at beskrive, hvordan man ønsker indholdet af et dokument præsenteret, f.eks. i en browser på mobil,tablet og PC!

Har Deres projekt brug for styling - kan jeg måske også hjælpe Dem?

Webdesign med Adobe CS3

Cs3 indeholder en lang række af programmer Adobe acrobat reader til læsning pdf dok. er nok det mest kendte, men hvad der måske er nok så vigtigt er photoshop og dreamveaver, som jeg har valgt at focusere på med disse programmer kan jeg styre alle former for styling af alle detaljer!

Derudover indeholder pakken også mange andre kendte programmer så som adobe ilustrator, adobe fireworks og go live mediestreaming etc,etc.

Adobe Photoshop PS

Mit absolut foretrukne våben imod grimme hjemmesider!

Jeg tilbyder alle former for billedbehandling og Billed manipulation!

OBS: billed manipulation er kun muligt når billederne er taget af mig, med mit kamara - jeg modtager ikke 2 og/eller 3 mands billed materiale uden dokumentation for ophavsret!

Adobe Dreamweaver DW

Som designer arbejder Jeg for at opdatere og optimere Deres hjemmeside, med alle former for styling af alle detaljer!

Dreamweaver er stærkt til styling af Cascading Style Sheets (forkortet CSS) som er et computersprog, der bruges til at beskrive, hvordan man ønsker indholdet af et HTML/XHTML/XML-dokument præsenteret, f.eks. i en browser!

Dreamweaver udemærkersig særligt til HTML, PHP, ASP, JSP, CSS, Java skript og ation skript - kort sagt det ultimative webdesign værktøj til programering af hjemmesider!

Our Customers